Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dancov Activ Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Asigurari Bonds
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
• Participarea la licitaţii, garanţia de bună execuţie, garanţia pt.retur avans, indiferent de beneficiarul lucrării - instituţie privată sau de stat, presupune prezentarea unor garanţii (bancare) ceea ce determina - BLOCAREA BANILOR!

Asigurările tip BONDS sunt alternativa care generează fluxul banilor în firma dvs, fapt ce crează beneficii enorme în special societăţilor active în acest sector, prima poliţei care înlocuieste, conform legii, garanţiile bancare nedepăşind cuantumul de 5% din suma garantată. Acest lucru determina deblocarea a 96% din fonduri, iar primele de asigurare sunt negociabile.

IMPORTANT: se pot prelua în asigurare, dacă beneficiarii lucrărilor sunt de acord, şi proiecte deja începute.
In condiţiile în care se va încheia la pachet şi POLIŢA DE RĂSPUNDERE CIVILĂ CONSTRUCŢII MONTAJ (acolo unde este cazul) veţi beneficia de reduceri substanţiale de prime la ambele poliţe.
Baza legală a acestui demers este HOTÃRÂREA nr.636 din 22 iunie 2011, publicată in M.Of 443/24.06.2011, pentru modificarea şi completarea Hotãrârii Guvernului nr. 264/2003 privind stabilirea acţiunilor şi categoriilor de cheltuieli, criteriilor, procedurilor şi limitelor pentru efectuarea de plãţi în avans din fonduri publice
Din Gura in Gura